Lexus SC300 / Lexus SC400. Manual - part 42

 

  Index      Lexus     Lexus SC300 / Lexus SC400 - service repair manual

 

Search            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Content   ..  40  41  42  43   ..

 

 

Lexus SC300 / Lexus SC400. Manual - part 42

 

 

INSTALLATION OF WATER VALVE

1. INSTALL 

WATER 

VALVE

(a)  Push the water hose for the heater unit onto the pipe

until the pipe’s markings are hidden.

(b)  Install the hose clip in a position where about 1 mm

(0.039 in.) of the marking on the hose can bee seen.

(c)  Install the water valve with two screws.

2. 

INSTALL FOLLOWING PARTS TO WATER VALVE

Connector

Vacuum hose

Water hose

HINT:

Push the water hose onto the water valve pipe until the
pipe is completely hidden.

Install the hose clip in a position where about 1 mm
(0.039 in.) of the marking on the hose can bee seen.

AC–128

AIR CONDITIONING SYSTEM

Water Valve

BLOWER MOTOR

REMOVAL OF BLOWER MOTOR

1. 

REMOVE GLOVE BOX
See page 

BO–112

2. 

REMOVE ECU COVER
(a) Lift 

up 

the front end of the carpet on the passenger side.

(b)  Remove the two nuts and the cover.

3. REMOVE 

CONNECTOR 

BRACKET

Remove the two screws and the bracket.

4. REMOVE 

MOTOR

(a)  Disconnect the connector.
(b)  Remove the three screws and the motor.

INSPECTION OF BLOWER MOTOR

See page 

AC–81

INSTALLATION OF BLOWER MOTOR

1. INSTALL 

MOTOR

(a)  Install the motor with three screws.
(b)  Connect the connector.

2. INSTALL 

CONNECTOR 

BRACKET

3. 

INSTALL ECU COVER

4. 

INSTALL GLOVE BOX

AIR CONDITIONING SYSTEM

Blower Motor

AC–129

AIR INLET SERVOMOTOR

REMOVAL OF AIR INLET SERVOMOTOR

1. 

REMOVE INSTRUMENT PANEL REINFORCEMENT
See page 

BO–109

2. REMOVE 

SERVOMOTOR

(a)  Disconnect the connector.
(b)  Disconnect the control link.
(c)  Remove the three screws and the servomotor.

INSPECTION OF AIR INLET
SERVOMOTOR

See page 

AC–64

AIR INLET SERVOMOTOR
INSTALLATION

1. INSTALL 

SERVOMOTOR

(a)  Install the servomotor with three screws.
(b)  Connect the control link.
(c)  Connect the connector.

2. 

INSTALL INSTRUMENT PANEL REIFORCEMENT
See page 

BO–109

AC–130

AIR CONDITIONING SYSTEM

Air Inlet Servomotor

AIR OUTLET SERVOMOTOR

REMOVAL OF AIR OUTLET
SERVOMOTOR

1. 

REMOVE INSTRUMENT PANEL REINFORCEMENT
See page 

BO–109

2. REMOVE 

SERVOMOTOR

(a)  Disconnect the connector.
(b)  Remove the four screws and the servomotor.

INSPECTION OF AIR OUTLET
SERVOMOTOR

See page 

AC–68

INSTALLATION OF AIR OUTLET
SERVOMOTOR

1. INSTALL 

SERVOMOTOR

(a)  Install the servomotor with four screws.
(b)  Connect the connector.
2. 

INSTALL INSTRUMENT PANEL REINFORCEMENT
See page 

BO–109

AIR MIX SERVOMOTOR

REMOVAL OF AIR MIX SERVOMOTOR

1. 

REMOVE A/C UNIT
See page 

AC–107

2. REMOVE 

SERVOMOTOR

(a)  Disconnect the connector.
(b)  Remove the three screws and the servomotor.

INSPECTION OF AIR MIX SERVOMOTOR

See page 

AC–60

INSTALLATION OF AIR MIX
SERVOMOTOR

1. INSTALL 

SERVOMOTOR

(a)  Install the servomotor with three screws.
(b)  Connect the connector.
2. 

INSTALL A/C UNIT
See page 

AC–108

AIR CONDITIONING SYSTEM

Air Outlet Servomotor, Air Mix Servomotor

AC–131

 

 

 

 

 

 

 

Content   ..  40  41  42  43   ..